homepagina contactpagina algemene informatie over de website alle artikelen op 1 pagina

Link naar indexpagina over zonne-energie.

Link naar indexpagina over windenergie
Link naar indexpagina over bio-energie
Link naar indexpagina over water
Link naar indexpagina over clean technology
Link naar indexpagina over duurzame innovatie
Link naar indexpagina over permacultuur
Link naar indexpagina over grafeen
Link naar indexpagina over duurzame en schone auto's

Alles wat u wilt weten over zonnepanelen

zonnepaneel

Zonnepanelen zijn de laatste 20 jaar drastisch in prijs gedaald en daarnaast ook een stuk rendabeler geworden. Dat proces is nog niet ten einde, want zonnepanelen gaan binnenkort nóg rendabeler worden en productieprocessen worden aan de 'lopende band' verbeterd, zodat de kosten ook blijven dalen. Vandaag de dag zijn zonnepanelen een rendabele investering, zelfs in een land als Nederland, waar de zon minder schijnt dan bijvoorbeeld landen rond de evenaar.

Dit gedeelte van de website staat geheel in het teken van zonne-energie, hier vindt u ook een handige rekenhulp plus de mogelijkheden momenteel op de markt en nieuwe producten die op de markt gaan verschijnen. Er gebeurd ontzettend veel op het gebied van zonne-energie, anno 2013 is het wereldwijd al een mega-industrie aan het worden. Buurland Duitsland is de absolute koploper, bijna 40% van alle zonnepanelen ter wereld worden geproduceerd en gebruikt in Duitsland. Dit percentage zal gaan slinken, omdat landen als China en India nu ook flink op stoom beginnen te komen.

Het is bijna logisch dat u serieus nadenkt over zonnepanelen, want tegenwoordig levert het geld op en we willen toch allemaal het leven een stukje goedkoper maken? Daarnaast maken we door gebruik van zonnepanelen de wereld ook weer een stukje schoner, maar daar gaat deze hele website over…:)

Door:
logo djarum Oscar Vuyk
rekenhulp zonnepanelen
Wilt u reageren op dit artikel? U kunt ons mailen naar : groene1aarde@gmail.com
Of ga naar ons contactformulier. Bedankt voor het lezen!
Gerelateerde artikelen:  
zonnecel Hoe werkt een PV-zonnecel? Als u nieuwsgierig bent naar de werking van een zonnepaneel. Een eenvoudige uitleg over het functioneren van PV-zonnecellen...lees meer >>
rekenhulp zonnepanelen Rekenhulp voor zonnepanelen. Op deze pagina kunt u zelf uitrekenen wat uw zonnepanelen opleveren. U heeft de mogelijkheid om een compleet systeem uit te rekenen of losse zonnepanelen. Daarnaast vindt u ook uitleg over de wijze waarop u zelf de berekeningen kunt maken lees meer >>